La Jungla
Selena Gomez al festival de Cannes
Foto: Selena Gomez al festival de Cannes | Europa Press
Famosos

Està Selena Gomez sortint amb un integrant de One Direction?

Temps de lectura: 2 minuts
Selena Gomez al festival de Cannes
Foto: Selena Gomez al festival de Cannes | Europa Press

La famosa cantant Selena Gomez i l'exmembre de la boy band One Direction Zayn Malik, podrien haver començat una nova relació amorosa. Fa temps que s'escolten rumors, però alguns comencen a ser d'allò més sospitosos.

Per què és important? Molts mitjans s'han fet ressò d'aquesta inesperada relació i les xarxes socials han començat a investigar sobre la viabilitat de la informació que cap dels dos ha confirmat.

Què sabem? Zayn Malik i Selena Gomez es van començar a seguir a Instagram. Pot semblar molt normal entre dues celebrities, però és molt significatiu en aquest cas.

  • Malik només segueix a 18 persones, entre elles, a Selena Gomez.
  • No segueix ni tan sols a la seva exparella i mare de la seva filla, Gigi Hadid.

Què diuen? Treballadors de diferents restaurants han assegurat per xarxes haver vist la parella amb actitud afectuosa i, fins i tot, fent-se algun petó.

  • Internet ha tret a la llum una entrevista de 2013 en què una periodista preguntava a la cantant a quin membre de One Direction li faria un petó i ella responia que a Malik.
  • Tot són senyals.

Background: Selena Gomez fa mesos que és en el punt de mira després de les suposades crítiques de Hailey Bieber, dona de Justin Bieber qui és exparella de la cantant.

  • Selena Gomez va sortir en defensa de Bieber i la seva relació, almenys a les xarxes socials no ha estat trencada, en tot cas reforçada amb més likes i reaccions a les publicacions mútues.

A més: El rumor de la nova relació ha arribat a oïdes de l'exparella del cantant, la model Gigi Hadid, que ha declarat que només vol que ell "sigui feliç".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos